tiistai 7. helmikuuta 2012

03 | Alice Springs - Curtis Springs


Markku tapasi King's Canyonin pohjalla paikallisen turistin… vai onko se sittenkin Jukka?



Executorsien ensimmäinen ajopäivä kaikkein pisin, noin 701kilometriä. Mutta no problem,  päivä meni ongelmitta. Aamukahvit kuudelta, seitsemältä koneet käyntiin ja raikkaaseen Australian aamuun. Sen verran raikkaaseen, että t-paita vähän liian vähän mutta aurinko kiipeää täällä nopeasti. 
Ensimmäinen stoppi on Stuart Wellsin kamelifarmilla. Kameliratsastajat vähissä mutta yksi sentään. Raimo kiipeää alkujuuriltaan Afganistanilaisen kamelin selkään testaamaan Rukan uutta helleajopukua. Puku toimi kamelin selässä loistavasti… australialaiset kameliratsastajat… koko planeettamme kameliratsastajat Rukan uusi kohderyhmä? 
Omalta kohdaltani olen enimmät kameliratsastukset tehnyt. Moottoripyöräpuolella  alla on tällä kertaa HD Softail Deuce… hauskan oloinen kantapäät edellä ajettava malli. Äänikin on nostalginen, aivan kuin olisi isoisän puisen kalastusveneen kyydissä.  Kiihtyvyyskin on noin samaa luokkaa… :) … mutta ehkä se on niin, että jos ostaisin HD'n, ostaisin kantapäät edellä ajettavan mallin kolmanneksi pyöräksi. Deucella tulee hauska EasyRiders fiilis.


 Meillä kaikilla on omat taukojuomamieltymyksemme. Tässä Eskon valinta… ja hymyssä suin kulkee. Alla Pekka poseeraa Mt Connerin edustalla. Ulurua huomattavasti isompi Mt Conner Softailin vasemman peilin kohdalla.

---

 Road Kings ja Road Kings... Road Kings on the Road ja Road King's Kinng's Canyonin pohjalla. Ei ehkä ihan kuin Grand Canyon mutta silti… ja tänään oli mukavan viileä ajaa tänne 30-35 asteen lämpötiloissa.

---

Raimolla koekäytössä Rukan uusi, vasta markkinoille tulossa oleva helleajopuku. Ja toimii yhtä lailla kamelin selässä kuin bemarin päällä. Ensimmäisen päivän perusteella Raimo kovastikkin tyytyväinen uuteen ajopukuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti