sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Päivä 15 | Melbourne - Albury


 Markku on niin onnellinen ja mikä on ollessa kun kypärässä uudet; Koala, Wompatti ja Kenguru -tarrat. Alla Melbournen keskustan silhuettiä noin 10 km keskustasta... ja Jukka kyllä 99,9% ajasta onnellisempi miltä kuvassa näyttää... :]

Sunnuntai on hyvä ellei paras päivä lähteä Melbournesta liikkeelle. Ei ruuhkaa mihinkään suuntaan ja hujautammekin ydinkeskustan läpi ylä oikealle. Yhtä paljon onnella kuin aavistuksella osumme upealle Yarra Scenic Drivelle, jossa hienot mutkat jatkuvat kukkulalta kukkulalle. Ja ennen kuin huomaammekaan olemme vanhassa eucalyptus- saniaispuu -metsässä mistä puuttuu ainoastaan HarryPotter kurvailemasta Nimbus 2000 luudallaan.
Sade lupailee tulla ja on tulevinaan ensimmäisen tunnin jälkeen, mutta heti saatuamme sadevarusteet päälle se päättää kadota sateiden taivaaseen ja jättää meidät hikoilemaan sadekamppeissa seuraavaksi tunniksi. Teuvolla on tulla muukin hiki sadevarustetauolla. Teuvo ja Raimo vaihtavat pyöriä jälleen kerran ja Raimo hilppaisee matkaan Teuvon HD'n hälyttimenestolätkä taskussaan. Jään Teuvon kanssa parkkipaikalle odottamaan parempia aikoja, jotka tulevat kolmen vartin päästä Eskon ajettua ensin Raimon kiinni.


 Ja Pekka on myös niin onnellinen uudesta sadeasustaan. Lapas-tyyppiset ajokäsineet olisivat kruunanneet Pekan asun söpöjen saapassuojien kanssa... ;) ... alla Yarran ja Alexandran välistä upeaa Eukalyptus- saniaispuumetsää! Sainiaispuut jotkain, jotka kasvavat ainoastaan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Hotellimme pihalla Hannu epäilee ääneen mahtaako Jukan oikea pakoputki olla kiinni enää missään. Toteamme että ei enää paljon missään mutta pysyy jollakin tapaa paikoillaan. Hetkeä aikaisemmin Jukan Road Kingin vaihdevipu irtosi. Kakkonen jäi päälle mutta riitti hyvin kaupunkiajoon.
Monenlaisessa ravintolassa olen matkojen aikana syönnyt, mutta en vielä koskaan sellaisessa johon pitää liittyä jäseneksi ennen kuin tarjoillaan. Alburyn keskustasta löytyy eräänlainen minilasvegas jossa hyvä buffet, jonne pääsevät ainoastaan jäsenet… :]

Yllä australialainen tapa ilmoittaa hauskoista moottoripyörä-mutkateistä. Alla Raimo ao. tiellä!

---

Markku täyttämässä illan ravintolan jäsehakemuskaavaketta. Väliaikaiset jäsenkortit kädessä päivällistä tuli... :] 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti