maanantai 13. helmikuuta 2012

Päivä 09 | Adelaide


 Kaksi kuvaa Adelaidesta.

Kello soi 0847… 0857 open parkkihallissa. Teuvo on myös… ja Leevi, joka tosin vain juttelemassa Swift Backilleen. Teuvo ajaa Tompan bemarin Peter Stevensille. Minä hurrutan Jukan harrikalla. Ohjelmassa tassujen vaihto ja Tomin bemari valojen ihmettely. Välillä ne toimivat ja välillä eivät. Viimeiaikoina enimmäkseen eivät. Hakiessani bemarin ne toimivat hetken. Takaisin parkkihallissa vielä pitkät valot toimivat. Mutta ei noita Australiassa tarvita. Joka aamu aurinko on paistanut siniseltä taivaalta ja joka ilta laskenut siniseltä taivaalta.
Minulle aukeaa tänään myös sushitaivas. Saan SushiTrain -ravintolan lounashihnalle houkuttelematta seurakseni Jukan, Hannun ja Markun. Illalla samalle hihnalle pienellä houkuttelulla Teuvon ja Tomin.

 Adelaiden taivas, Sushi-Train ravintola. Japanissa asunut Jukka on sushittunut japanin vuosinaan. Ehkä joskus japanissa asuvat Hannu ja Markku muuten vain.

Jukan, Hannun, Markun ja minun bootzit saavat tänään uuden elämän. Ainut ongelma, että kaikkien bootzeista tuli niin siistit, että kurakelin sattuessa joutuu vaihtamaan varvasvälisandaalit jalkaan… :]
Eli tänään rento vapaapäivä Adelaidessa. Itse olen kaupungissa nyt neljättä kertaa ja siinä on jotakin vaikka en niin tiedä mitä… jotenkin positiivinen kaupunki vaikka ei sisällä sinänsä mitään ihmeellistä eikä suuria nähtävyyksiä. Nainen saattaisi sanoa, että hyvät fengsuit… :]

Peter Stevens. Adelaiden suurin moottoripyöräliike ja päivän renkaanvaihtopaikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti