tiistai 21. helmikuuta 2012

Päivä 16 | Albury - Canberra


 Jukan vanha ja uusi menopeli. Uudella Jukka ei tosin koskaan ajanut vaan selkävaivainen Raimo hyppäsi siihen. Yllä Jukka osoittamassa Road Kingilleen osoitetta... :]  

Aamulla ensimmäinen asia mielessäni on prinsessani Martine, kuten kaikkina muinakin aamuina. Tänään heti toisena asiana mieleeni rullaavat takarenkaat. Tarkalleen ottaen Raimon, Jukan ja Teuvon takarenkaat. Pikainen aamiainen, peukut ja isovarpaat pystyyn ja toivioretkelle. Albury on pieni kaupunki, joten mikään ei ole varmaa. BMW -liikkeessä tulee kuitenkin bingo heti! Takarengas löytyy Raimon pyörään ja on tunnin päästä valmis. Pieni harrikkaliikekin löytyy ja sieltä yksi takarengas Jukan Road Kingiin. Teuvon Softailin ongelma ratkaistaan eturenkaalla taakse. Eli Teuvon Softail jatkaa kahdella etukumilla. 

 Teuvon tyylikäs sadeajoasu sai taukopaikoilla paikalliset naiset villiintymään... :] ... alla FatBoy veljekset Markku ja Hannu Snowy Mountainsin mutkilla.

Jukan rengasilo päättyy rikkoontuneisiin takalaakereihin. Road Kingin laakerikehikko on mennyt rikki ja laakerit juoksevat pitkin korjaamon lattiaa. Hyllystä ei löydy uusia. Tilanne päättyy siihen, että tunnin kuluttua Jukalla on punainen Hundai -merkkinen auto, jota selkävaivainen Raimo lähtee ajamaan. Teuvo jatkaa Alburystä Raimon bemarilla ja Jukka Teuvon Softaililla ja kaikki elävät jälleen onnellisina elämänsä loppuun saakka… :]
Päivän ensimmäinen 70km on kuivaa hauskaa mutkaa ja loput 330km märkää tai erittäin märkää hauskaa mutkaa. Eli saamme vettä niskaamme enemmän kuin laki määrää. Mitä pidemmälle päivä etenee sen useammin mielessäni käy Helsingissä toimiston varaston hyllyllä oleva erinomainen sadehaalarini. On minulla jotakin pikkusadetta pitävää nytkin, mutta kun on iso sade. 

 Keskipäivän maastoajoharjoitus harrikoilla... ei kuitenkaan pitkään, vaan tien varrella olevalle tekojärvelle.

Teuvon bemarin kanssa tulee Snowy Mountainsilla ongelmia kun osat putoilevat. Toinen sivulaukku irtosi ja vilkku putosi. Ja kun välillä sataa kirjaimellisesti kaatamalla pienellä vuoristosyheröllä päivä venyy pimeän puolelle. Rommitoti ja toinen maistuu Canberassa vähintään erinomaiselta. Pekka saa juuri ja juuri kiskottua märät saappaat jaloistani eivätkä Pekan buutzit irtoa yhtään helpommalla. Aamulla onni olisi sininen taivas… :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti