sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Päivä 14 | Melbourne


Melbourne on sekametelisoppa uutta ja vanhaa. Tässä vähän vanhaa, mutta suurin osa monikulmaista lasitaloa. Torontossa jotakin hyvin paljon samaa.


Vapaapäivä ja huoltopäivä. Tosin huoltoa ei mahdottomasti saatu. Selena, Raimon pyörän omistaja ohjasi minut paikallisella Peter Stevansille renkaan vaihtoon. Peter Stevansilla ei aikaa vaihtaa rengasta. Koitan bemariliikettä, joka toinen paikka missä lauantaisin väkeä korjaamon puolella. Sama juttu 'no possibility'. Molemmissa paikoissa sama juttu, töitäjo luvattu enemmän kuin voivat tehdä ja bemarilla toinen huollon kavereista tänään sairaslomalla. 
Albury seuraava mahdollisuus. Eiköhän Raimon GS kulje sinne saakka. Teuvon Softailin rengas alkaa myös muistuttamaan formuloiden kuivankelin kumia… niin myös Jukan Road Kingin takarengas. Menee mielenkiintoiseksi jos Alburyssä ei saada uutta kumia alle… :] … Markun takavalot saadaan sentään kuntoon. Markun FatBoyn jarruissa alkaa sen sijaan olemaan samaa vikaa kuin ennen ensimmäistä korjausta. Takajarru tahtoo hirttää kiinni. Katsotaan!
Mutta tekniikasta ja sen piiputuksesta riippumatta rento Melbourne päivä. Pojat melkein menevät kriketti-otteluun, mutta päättävät viime hetkellä säästää seuraavaan kertaan. Melbournen keskusta on yllättävänkin mukava. Se jäi edellisellä matkalla kokematta kokonaan. Ei mikään pakottava tarve muuttaa sinne, mutta viihtyisin helposti pitempäänkin. Sama fiilis tuntuu olevan yhdellä ja toisella.


 Melbournen modernia keskustaa iltavaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti