sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Päivä 01 | > Alice Springs


Executors -Kangaroon ryhmä koossa Alice Apringsin illassa. Elämäntarkoituksen (moottoripyörälläajon) toteuttajat tällä matkalla takarivistä vasemmalta; Esko Luoma-Halkola, Teuvo Kerola, Raimo Haapaniemi, Markku Kumpeli, Peter Ruotsalo (matkanjohtaja) ja eturivistä vasemmalta; Tom Fenel, Pekka Sahamies, Hannu Salonen, Jukka Lintusaari, Seppo Raittila, Leevi Hakola.


Huoneeni puhelini soi noin tasan samaan aikaan kuin eilen. Se on merkki siitä, että ryhmän pääjoukko on vastaanotossa. Pekka, Markku ja Hannu saapuivat jo eilen haistelemaan Keski-Australian aurinkoa. Loppuryhmä tänään. Itselleni Alice Springs alkaa olla jo jotakuinkin tuttu… kohta tulee viikko täyteen :]
Iltapäivä uima-altailua, virvokonautiskelua ja aikaerontasausta. Saunakin täällä olisi, mutta kellään ei ole tarvetta saada sitä päälle vaikka tänään olisi hyvä viileä saunapäivä, ainoastaan +33.
Illalla matkan avajaispäivällinen, vähän käytännön sanoja ja paitojen jako. Pekka toi kainalossaan tusina matkapaitaa… one size fits all… :) … ja onhan se aina hyvä että on vähän kasvuvaraa.


Mitä näet kuvassa? Jos yhden Fat Boyn, yhden Softailin ja yhden Deucen... ja postipaketin jossa ne tulivat tänään niin aivan oikein. Samalla tuli myös minun... huomisesta alkaen Hannun FatBoy, jonka rengas suli alle edellisen matkan viimeisenä ajopäivänä. Eli kalusto koossa.  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti