maanantai 6. helmikuuta 2012

Päivä 02 | Alice Springs

Päivä alkaa paperihommilla... Esko on juuri kuitannut sinisen Softailinsa Sharonilta. Sharon ja Sharonin mies Peter toivot Sydneystä kolme pyörää ja korjasivat kaksi.

Sharonin mies Peter korjaamassa Leevin Electraa... Electra sai uuden kytkinlevyn ja taas kovaa ajoa vailla. Mittarissa nyt 98000km. Jukalla kuitenkin ryhmän KilometriKuningas 172000 ajettu Road King. Sharonilta selvisi sekin tänään, että 4,5 miljoonan asukkaan Sydneyssä on 15 vuokra HD'tä. Meillä niistä 8 täällä.

Teuvo elämänsä ensimmäistä kertaa harrikan päällä vähän sen oloisena, että mihinkä sitä on tullut lähdettyä. Sharon opastaa vieressä.

'Mulla on isompi kun sulla', Seppo selvittää Eskolle 2300 kuutionsa päällä. Eli Seppo ryhmän Rocket -mies. Bemarit (1200Gs) ovat Tomilla ja Raimolla. Molemmat vapaaehtoisia bemarimiehiä... itseasiassa tahtoivat bemarit... :]

Käärmemiehet Pekka (yllä) ja Raimo tutustumassa matelijakeskuksen pythoniin joka vielä liian pieni syömään kumpaakaan. Täysikasvuisina tämä kaveri voi haukata ihmisen viikkopalaksi... :)




1 kommentti:

  1. Teuvolle terveisä lähettää Lassi Around Florida 2005. Ajelkaahan varovasti.....

    VastaaPoista